Skadeligt for hamstere

 

Det færdige bur klar til at Peanut kunne flytte ind

 

 

Senere købte jeg en hængekøje og et nyt hus, så det krævede lidt omrokering af Peanuts hus

 

 

Skadelige ting

 

Man kan købe rigtig mange ting i de forskellige dyrehandlere, og en del af dem er gode ting, men der findes bestemt også skadelige ting, som man ikke skal bruge penge på - hvis man vil sin hamster det bedste

 

 

Hamstervat er NO GO i et hamsterbur, da det kan være skyld i, at hamsteren kan miste et ben eller dø. Hamsterne kan ikke fordøje vattet og derved kan det give forstoppelse eller endnu værre, tarmslyng.

Fiberne i hamstervat er ikke lige til at bide eller rive over, så får hamstern viklet noget om et ben, kan den i forsøg på at få det af, få strammet fiberne omkring benet og derved lukke for blodtilførelsen og så mister den et ben.

Kalksten, saltsten, mineralsten og gnaver vitaminer er nogle af de ting, som dyrehandlerne rigtig gerne vil sælge, da de påstår de er nødvendige for hamsterne.

NEJ de er ikke nødvendige, de kan tvært i mod lave skader på bla. lever og ny.

er også en af de ting som kan være skadelige for hamstere. Det kan stikke hul i deres kindposer, hvilket er meget uheldigt. Der kan opstå en betændelsestilstand, hvilket vil betyde at hamsteren ikke kan bruge sine kindposer, som den ellers er meget afhængig af.

 

Copyright © All Rights Reserved Rasholm. Opdateret 11.10.2018