Bure, størrelser m.m.Bur

Jeg anbefaler at mindstemålet på et bur til en dværghamster er 60 x 40 cm - helst større.  Det gælder om, at give sin hamster så meget bundplads som muligt. Der findes mange bure som kan bruges til dværghamster. Her er et lille udsnit af bure jeg bla. anbefale.

Husk altid at smide de medfølgende hjul væk, for de er typisk alt for små.

Skalbure -  Er gode til at holde strøelsen inde i buret. Stort låg i toppen gør det nemt at få adgang til sin hamster.

Bernieburet er dog lige det mindste og kan primært kun anbefales som feriebur hvis man skal fx. have hamsteren med i sommerhus eller den skal passes andet sted og dens normale bur er for stort eller besværligt at flytte på.

Big Alex

78 x 47 x 25 cm

Tremmebure -  Afstanden mellem tremmerne bør ikke være mere end 1 cm, da de små kan komme ud af buret på meget lidt plads. Med tremmebure har man mulighed for at sætte fx. hængebroer fast på siderne.

Alaska buret kan som sådan godt bruges til dværghamstere, hvis de ikke er for små. Der kan nemlig være et lille problem i hjørnerne hvor afstanden er lidt større.

Skylyne Barney

100 x 54 x 45 cm

Alaska bur'

Bruges ofte til  guldhamstere

85 x 48,5 x 44 cm

Akvarie og terrarie - Jeg er meget glad for den type bur, da det giver mig mulighed for frit udsyn ind til mine hamster samt at jeg undgår tremmebideri hvis jeg ikke bygger for højt med huse og aktiviteter

Akvarie

Fåes i flere forskellige størrelser

Skyline Nagarium Kerry

75 x 45 x 37 cm

Terrarie

Hellere et der er langt end højt

Anbefales ikke

Bure som jeg bla. ikke anbefaler og ikke ønsker at sælge hamsterunger til, er bla. Critterburerne. De er typisk for små, også selv om de findes i flere etager.  Hamster har brug for et større bundareal til at kunne rende rundt på, og det giver ikke et større bundareal at der er flere etager. Desuden så er der ikke plads til et hjul i den korrekte størrelse.

Copyright © All Rights Reserved Rasholm.        Opdateret  14.10.2019

SiteLock