StrøelseStrøelse


I mine bure bruger jeg typisk Boxo, Hemp og bøgeflis.

Under ovennævte strøelser kan man bruge træpiller, fordi træpiller er super gode til at suge væske til sig, urin eller vand. Dvs . lækker vandflasken fx. midt om natten, så vil træpillerne suge det hele og hamsterne vil ikke sokke rundt i vand  indtil jeg  ser det næste morgen og får skiftet bundstrøelse.  1-2 cm træpiller under strøelsen er rigeligt..


Mine dværghamster går i en blanding af Boxo og hemp. Den ene af mine vinterhvide kunne rigtig godt lide at have meget strøelse som han kunne grave huler og tunneler i, så han fik rigeligt med strøelse. Jeg har ind imellem delt et bur op, lægger Boxo i den ene halvdel og Hemp i den anden halvdel. En af mine hunner hvade sådan et delt bur, men når hun lavede rede i Hemp-delen, så hentede hun lidt Boxo til at fore med samt toiletpapirs-strimler.


Jeg havde en langhåret guldhamster - hos ham brugte jeg træpiller i bunden og ovenpå kommer der bøgeflis. Jeg brugte bøgeflis fordi han var langhåret, og de andre strøelser kan sætte sig i pelsen og filtre - det er ikke rart.
Træpiller

Hemp

Boxo

Bøgeflis


Det færdige bur klar til at Peanut kunne flytte indSenere købte jeg en hængekøje og et nyt hus, så det krævede lidt omrokering af Peanuts hus

Copyright © All Rights Reserved Rasholm.        Opdateret  14.10.2019

SiteLock