HuseHuse


Hamsterne skal jo have et hus at putte og lave rede i. Ude i naturen vil de jo grave gange og diverse huler, til at lave reder og madlagre i.

Men det er ikke alle hamster der har den mulighed i deres bure, medmindre de har et rigtig godt lag strøelse af den slags der kan bygges gange og huler i - og så er et hus af en rigtig god ting.


Der findes rigtig mange forskellige slagt huler og huse, man kan finde i butikkerne. Jeg har taget et lille udpluk af dem jeg typisk bruger, men mulighederne er som sagt store hvis man kigger sig lidt omkring. Mine hamster laver rede i deres huse og benytter dem da også ind imellem, men for det meste har de deres primære rede under platformen til deres hjul.


Advarsel: Den type træhuse som har et trækryds (+) i vinduerne, bør man pille krydset ud. Hvis hamsteren får gnavet i trækrydset i vinduet og der bliver en spids stumpe, og den så forsøger at komme igen, kan man risikere at den bliver spiddet, hvis ikke det hele er væk og det kan være rigtig grimt og vil formentlig ende med aflivning. De to første typer huse herunder, kan man se at jeg har fjernet disse trækryds fra vinduerne.
Smid det medfølgende "hø/tråde" ud


Det færdige bur klar til at Peanut kunne flytte indSenere købte jeg en hængekøje og et nyt hus, så det krævede lidt omrokering af Peanuts hus