Skadeligt for hamstere

Skadelige ting


Man kan købe rigtig mange ting i de forskellige dyrehandlere, og nogle af dem er gode, men der findes bestemt også skadelige ting, som man ikke skal bruge penge på - hvis man vil sin hamster det bedste

Hamstervat er NO GO i et hamsterbur, da det kan være skyld i, at hamsteren kan miste et ben eller dø. Hamsterne kan ikke fordøje vattet og derved kan det give forstoppelse eller endnu værre, tarmslyng.

Fiberne i hamstervat er ikke lige til at bide eller rive over, så får hamstern viklet noget om et ben, kan den i forsøg på at få det af, få strammet fiberne omkring benet og derved lukke for blodtilførelsen og så mister den et ben.

Kalksten, saltsten, mineralsten og gnaver vitaminer er nogle af de ting, som dyrehandlerne rigtig gerne vil sælge, da de påstår de er nødvendige for hamsterne.

Nej, de er ikke nødvendige, de kan tvært i mod lave skader på bla. lever og ny.

er også en af de ting som kan være skadelige for hamstere. Det kan stikke hul i deres kindposer, hvilket er meget uheldigt. Der kan opstå en betændelsestilstand, hvilket vil betyde at hamsteren ikke kan bruge sine kindposer, som den ellers er meget afhængig af.