H-kuld

H-kuld


Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle sætte disse to sammen inden vores sommerferie, for jeg skulle gerne have solgt ungerne inden jeg går på ferie. Men hvis jeg ventede med det til efter sommerferien, var jeg bange for at Venice var for gammel til at få sit første kuld.

Så for at det skulle passe sammen datomæssigt, besluttede jeg at Venice og Luciano ville få 4 dage til forsøget, og lykkedes det ikke, måtte jeg blive nød til at vente til efter sommer. Men allerede den første aften jeg satte dem sammen, var der "love is in the air", og der gik ikke lang tid før jeg var klar over, at Venice var blevet drægtig på første dag.

Han: Rasholm's Luciano

Farve: Safir


Mor: Lindes Venice

Farve: Pearl agouti


D. 19.05.17 fødte Venice 6 fine unger. Jeg havde håbet, at hun ville have født d. 18.05, fordi hun allerede d. 17 havde taget godt 20 gram på gram på, dvs. halvdelen af startvægt ved parring, så jeg var bekymret for hvor meget større hun ville bliv og hvor mange unger hun ville få. Jeg krydsede fingre for, at det IKKE blev et stort kuld. Men som skrevet 6 fine unger og Venice havde såmænd bare taget lidt på i vægt selv.